Werken bij PVM — PVM (2024)

Back

Werken bij PVM betekent dat jouw expertise dagelijks flink op de proef wordt gesteld. En dat is geweldig. Op deze manier dagen we je uit om jezelf continu te blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Die ontwikkeling is essentieel, zéker in een markt die voor grote veranderingen staat. Veranderingen op het gebied van duurzaamheid, maar ook leefbaarheid en de onafwendbare digitalisering en datarevolutie.

Deze uitdagende taken zorgen er in deze veranderlijke tijden voor dat we ons geen minuut vervelen, en iedere dag weer wat beter worden in wat we doen.

Spreekt dit jou aan? Bekijk dan onze vacatures op deze pagina.

Vacature EP-W Ad­vi­seur

Maatwerkadviezen, scenario-analyses, energielabels en rapportages. Een greep uit de tools die jij als EP-W adviseur inzet in jouw zoektocht naar optimalisatie, besparingen en maximale efficiëntie.Energie reductie, CO2 reductie en circulariteit zijn thema’s waar jij je mee bezig houdt. Dit geldt voor woningbouw projecten, maar indien je kennis hebt van complexere gebouwen ook utiliteitsgebouwen.

Je hebt veel contact met opdrachtgevers en met collega's, dus je voelt je prettig in afwisselende samenwerkingen en je kunt jezelf goed verstaanbaar maken. Als EP-W adviseur ben je leergierig, want de ontwikkelingen staan niet stil. Je wordt continu opgeleid, en je doet ook praktijkervaring op. Een duizendpoot dus.

» lees verder

Va­ca­tu­re Pro­ject­ma­na­ger

Met multidisciplinaire teams werken. Dat klinkt altijd zo mooi, hè? Als projectmanager bij PVM organiseer je zélf een deskundig team en geef je er leiding aan. Echt multidisciplinair dus.

En dat is ook wel nodig. Je werkt namelijk met verschillende betrokkenen die elk hun eigen belangen hebben. Weet die maar eens te overtuigen van innovatieve oplossingen, terwijl je óók een goede relatie met ze onderhoudt. Daar is vertrouwen, lef en contextgevoeligheid voor nodig. » lees verder

Vacature consultant duurzaamheid

In sommige functies komt alles samen. Waar je goed in bent. Wat je leuk vindt. Als consultant duurzaamheid bij PVM rekenen we op jouw initiatiefrijke persoonlijkheid. Een fijne mix van vakspecifieke kennis, een eigen visie en veel contact met anderen. Met collega’s natuurlijk, maar ook met stakeholders, (potentiële) opdrachtgevers en je eigen netwerk. Alles om de optimale balans te vinden tussen het rendement voor de klant en de duurzaamheid en exploitatiemogelijkheden van een object.

En die balans is er ook in je werk. Je verdiept je graag in maatschappelijke en economische trends. Hierdoor weet je precies welke vraagstukken in de markt leven. Én je achterhaalt waar klanten nu behoefte aan hebben. Hiermee bouw je langdurige samenwerkingen op en maak je opdrachtgevers enthousiast over de inzet van PVM.

» lees verder

Vacature adviseur brandveiligheid

Als adviseur brandveiligheid is samenwerking één van je belangrijkste kwaliteiten. Opdrachtgevers en gebruikers hebben een uitdaging die ze bij jou neerleggen. Die uitdaging moet zo goed mogelijk in kaart worden gebracht en via zorgvuldige afwegingen — rekening houdend met constant veranderende omstandigheden, technische ontwikkelingen, en (wettelijke) eisen — moet er een ideale oplossing gevonden worden.Het vinden van die oplossing is jouw taak. Samen met alle betrokkenen. En… dat zijn er nogal wat. Gebruikers, eigenaren, investeerders, omwonenden, collega's — you name it.» lees verder

Vacature ervaren bouwkundig adviseur

Als ervaren bouwkundig adviseur raak je alle vlakken waarop PVM actief is. Binnen deze brede en afwisselende functie hou je je bezig met inspecties op het gebied van onderhoud, wet- en regelgeving, veiligheid en duurzaamheid. Je kijkt naar functionaliteit (huisvesting) en het totale technische beheer van de bouwkundige elementen.Maar het houdt niet op bij inspecteren. Samen met je collega's werk je aan adviezen, stel je plannen op en onderzoek je mogelijke optimalisaties van het vastgoedobject. Bouwtoezicht bij uiteenlopende projecten behoort ook tot de uitdagingen. En dat allemaal in nauwe samenwerking met je opdrachtgevers.

» lees verder

Over PVM

PVM bestaat uit een hecht team van zo'n 100 experts op het gebied van allerlei onderwerpen en thema's die vandaag de dag belangrijk zijn voor vastgoed. Denk hierbij aan zaken duurzaamheid, financiële aspecten, wetgeving en (brand)veiligheid.Maar eerlijk gezegd kijken we graag verder dan zulk soort containers. Breder, vooral. Het woord integraal is niet voor niets een cliché binnen de vastgoedmarkt: een overkoepelende blik is onmisbaar om complexe zaken met talloze stakeholders in goede banen te leiden.

PVM is een groeiende organisatie die bruist van de energie en inmiddels al bijna 30 jaar succesvol opereert. We zijn multidisciplinair, wat een mooie boost aan je persoonlijke ontwikkeling geeft.

We nemen ons werk enorm serieus, maar onszelf niet té - de sfeer is informeel, je krijgt veel vrijheid en je mag rekenen op marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Werken bij PVM — PVM (1)

Eigenlijk omschrijft onze tagline precies wat je van ons mag verwachten.

Meer weten?

Meer weten over onze vacatures of over ons? Neem contact met ons op via het contactformulier. We staan je graag te woord en beantwoorden met plezier je vragen.

Werken bij PVM — PVM (2024)

References

Top Articles
That secondly selection specify this aforementioned inimical sales misdemeanor need did application until caricatures, for longish more and distributors on asked joins of how status
20 Best Sega Genesis Games Ever
Blackstone Launchpad Ucf
Butte Jail Roster Butte Mt
Used Trucks for Sale in Oneida, TN (with Photos)
Tc-656 Utah
799: The Lives of Others - This American Life
Are Pharmacy Open On Sunday
Pizza Hut Order Online Near Me
2167+ Unique Pieces of Authentic Mid Century Modern Furniture In Stock - furniture - by dealer - sale - craigslist
Does Publix Pharmacy Accept Sunshine Health
Myud Dbq
Craigslist Furniture By Owner Dallas
9:00 A.m. Cdt
Best Bread for Gut Health
Www. Kdarchitects .Net
Craigslist Carroll Iowa
manhattan cars & trucks - by owner - craigslist
Skyward New Richmond Wi
Sites Like SkiptheGames Alternatives
Varsity Tutors, a Nerdy Company hiring Remote AP Calculus AB Tutor in United States | LinkedIn
Ice Quartz Osrs
Tyrone Unblocked Games Bitlife
Miller's Yig
What happened to Gas Monkey Garage?
Ck3 Culture Map
Plarium Trick Or Treat
Best Pizza Marlton
Math Mystery Case Of The Snowman Army Answer Key
Lil Coffea Shop 6Th Ave Photos
Cheeksorpillows
How To Get Coins In Path Of Titans
Enter Cautiously Nyt Crossword
Bella Isabella 1425
toledo farm & garden services - craigslist
One Person Dead In East Charlotte - WCCB Charlotte's CW
Entourage Yearbook Login
Watch ESPN - Stream Live Sports & ESPN Originals
Snyder Funeral Homes ♥ Tending to Hearts. ♥ Family-owned ...
Kpq News Wenatchee Washington
Moviesverse 2023
South Dakota Bhr
Accuradio Unblocked
Strange World Showtimes Near Amc Marquis 16
Lewisburg Tn Jail Mugshots
Lesson 8 Skills Practice Solve Two-Step Inequalities Answer Key
Lucio Volleyball Code
Great Clips Fremont Ohio
Ceton Village Diggy
Craigslist Groton
Winta Zesu Net Worth
Yolo Massage Clinic Kirkland Reviews
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 5408

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.